Sture Gallerian main entrance Sture Gallerian main entrance

Nya mötesplatser inne i kvarteret

I samband med renoveringen av kvarteret renoverar vi tidigare igenbyggda innergårdar och öppnar upp enastående vackra platser som hittills inte varit tillgängliga. Totalt får nya Sturekvarteret över 20 000 kvadratmeter shopping och restaurangupplevelser.

Marmorhallen är för alla årstider

Högt över Marmorhallens levande torg bygger vi en magnifik terrass med plats för hundratals besökare. Ovanför terrassen böljar ett enormt glastak som garanterar inomhusklimat året runt.

Bättre blir bäst

Sveriges mest exklusiva gata, Birger Jarlsgatan, får ett välkommet tillskott av nya unika lokaler när vi renoverar ett flertal historiska byggnader med pampiga entréer mot Stureplan.

Klassiker och nykomlingar

Kvarteret är redan känt för restauranger som Sturehof, Taverna Brillo och stjärnkrogen Ekstedt. Nu tillför vi nya lägen för spännande krogar och caféer som tillsammans bidrar till att berika den historiska stenstaden.

Premiär för Sturehallen

På nedre gatuplan gör vi plats för klassiskt moderna Sturehallen – en stor livsmedelsbutik av högsta kvalitet i saluhallsmiljö.

Öppnare och ljusare

Stureplan myllrar året runt, dygnet runt. Sturekvarterets nya arkitektur bjuder in fler människor att besöka våra butiker och restauranger. Med bredare gångar, mer naturligt ljus och höga tak skapar vi en välkomnande miljö i Stockholms absoluta mitt.

Shopping för alla

I Sture möts de internationella lyxvarumärkena, flaggskeppsbutiker och nya svenska modeföretag i en eklektisk mix. Här hittar du en levande miljö där kvalitet och nytta kombineras.

Nedre Marmorhallen

På nedre gatuplan ligger inte bara den saluhallsinspirerade Sturehallen utan även fast casual-restauranger, ett rikt serviceutbud och direkt access till Östermalmstorgs tunnelbanestation.

Välkommen in!

Sturekvareret får inte bara bredare och ljusare gångar. Vi skapar även fem nya inbjudande entréer som lockar både nya och gamla besökare.

Historiska platser i nya kläder

Framtiden skapas på Stureplan, men här skrivs även historia. Därför har vi lagt stora resurser på att bevara och varsamt utveckla ikoniska destinationer som Sturebadet, Sturecompagniet och Sturehof.

Låt oss hjälpa er!