Sture Gallerian main entrance Sture Gallerian main entrance

Välkommen till framtidens kontor

Nu skapar vi Stockholms modernaste kontor – mitt på Stureplan. Med unik flexibilitet, generösa takhöjder, massor av ljus och privata terrasser med utsikt över takåsarna sätter Sture en ny standard för arbetsplatser.

Över 3000 kvadratmeter i ett plan

Berätta om era behov så presenterar vi lösningarna. Med våningsplan på över 3000 kvadratmeter är möjligheterna till skräddarsydda kontor oändliga även för de största företagen.

Sture. När endast det bästa är gott nog.

Historia möter framtid

Med dubbeldörrar, stuckatur och takhöjder på över 3,7 meter är de tidigare bostadspalatsen runt Stureplan den perfekta paletten för exklusiva kontor. Nu tillför vi alla tänkbara moderna bekvämligheter för arbetsplatser av enastående kvalitet.

Marmorhallen får nytt liv

Marmorhallen uppfördes 1899 i brytpunkten mellan nyrenässans och jugend. Huset blev snabbt en av Stureplans mest tongivande byggnader och har en speciell plats i många stockholmares hjärtan. Med sina många välbevarade originaldetaljer och imponerande takhöjder gör huset ett grandiost intryck. I den här imponerande byggnaden skapar vi nu framtidens kontor fyllda med anrik historia.

Historiska detaljer möter moderna bekvämligheter

Välkommen till framtidens kontor. Här skapar vi unika arbetsplatser i två nybyggda och omsorgsfullt utformade hus. Med hög flexibilitet, generösa ljusinsläpp och klassledande service sätter vi en ny standard för kontor.

Ett eget palats på Stureplan

Stureplan 4 uppfördes 1886 som ett exklusivt bostadshus med stora paradvåningar och butiker i bottenvåningen. I folkmun kallas Stureplan 4 i dag för ”bröllopstårtan” på grund av sin otroliga utsmyckning. Nu konverteras byggnaden till hypermoderna kontor där alla tidstypiska uttryck som parkettgolv och bröstpanel återskapas. Byggnaden kan hyras av en enskild hyresgäst om så önskas.

Garanterat hållbart

Hela Stureprojektet planeras att uppnå LEED Platinum, den högsta hållbarhetscertifiering som finns. LEED är den vedertagna miljöcertifieringen som fokuserar på byggnadens miljöpåverkan. LEED Platinum är ett internationellt erkänt kvitto på ett ansvarsfullt val av arbetsplats.

Service i världsklass

Där Östermalmstorgs tunnelbanestation knyts samman med Marmorhallen skapar vi ett nytt gigantiskt våningsplan. Här hittar du ett inbjudande torg med en klassledande matbutik samt fast casual-restauranger som erbjuder både servering och take away.

Alla vägar leder till Stureplan

Oavsett om du kommer gående, via cykel eller med lokaltrafik är det lätt att ta sig till Sturekvarteret. De som väljer att ta bilen har inte mindre än fem stora garage att välja bland inom några minuters promenad.

Låt oss hjälpa er!